Vis meny

SNØ

Januar 2020 ble Norges aller første helårsarena for ski- og snøopplevelser en realitet. Arenaen har fått navnet SNØ og ligger på Lørenskog, rett nord for Oslo sentrum.

SNØ

Opplevelse og lek

SNØ har et fullverdig tilbud for både alpin, langrenn, snowboard og freeski under samme tak. Det gjør konseptet unikt, ikke bare nasjonalt, men også i internasjonal sammenheng – som det eneste i sitt slag. Enten du er nybegynner, mosjonist, eller småbarnsfamilie – her kan du trene, leke, lære og mestre.

På SNØ finner du nedfarter med utfordringer for alle nivåer. Du kan velge mellom familie-, racing- eller nybegynnerbakken, blåpark og big jump.
Langrennsløypa er småkupert og variert. Deler av den er på en mesanin hengende oppunder taket – en spektakulær opplevelse du neppe har opplevd maken til.

I tillegg til alpint, langrenn og en egen park i den kalde delen av SNØ, er servicetilbudet med sportsbutikker, kafé og restauranter, treningssenter og konferansefasiliteter vegg-i-vegg, med på å gjøre dette til en komplett arena.

Hvorfor bygger vi SNØ

SNØ er en arena for alle som er nysgjerrige på- eller elsker snø. Vi tilrettelegger for ski- og snøopplevelser, sosialt samvær og mestring for alle; uansett alder, ambisjoner eller evner.

SNØ er ikke en konkurrent til andre utendørsaktiviteter. Snarere tvert i mot så ønsker vi å bidra til at alle får mulighet til å oppleve snø og den fantastiske gleden som ligger i ski- og snøopplevelser. SNØ skal ikke erstatte de fine vinterdagene når forholdene ligger til rette, men være et supplement til disse.

Les mer om SNØ