Vis meny

Her starter jakten på hundredelene

Store opplevelser og triumfer starter alltid med gode forberedelser og riktig utstyr. Når SNØ åpner dørene til en av verdens største innendørs skiarenaer i januar 2020 vil Atomic Pro Center være det naturlige stedet å starte forberedelsene.

Atomic Pro Center

1ba0ef86130b48fe0c852e7d88d935bcc2c72f22

Snøporten ønsker å skape et unikt sted hvor mennesker og virksomheter skal utfolde seg og blomstre. For å få det til må vi tilby gode kontorlokaler. Vi har kontorlokaler i Luhrtoppen, på SNØ, Landsbyryggen og i Snøhusene.

Atomic åpnet sitt første Pro Center i Altenmarkt, Østerrike i 2015. Plasseringen av dette første senteret, som er laget for seriøse skikjørere og entusiaster – fra junior til World Cup alpinister, er langt fra tilfeldig. Det eneste som skiller Atomic Pro Center fra fabrikken og hovedkvarteret til Atomic er en dør.

Atomic gjør deg til en bedre skikjører

Hit kommer Marcel Hirscher og de andre toppalpinistene når de skal tilpasse støvlene og jakte på de siste avgjørende detaljene som gir gull og seire. Hit kommer de mest aktive entusiastene som ønsker en opplevelse som kjennetegnes av kunnskap, erfaring og service på høyeste nivå. Det er ikke bare utstyret og produktene som gjør Atomic Pro Center unikt, det aller viktigste er at menneskene du møter her har et mål for øyet; Å gjøre din opplevelse best mulig; enten du ønsker en støvel som sitter optimalt eller du leder Verdenscupen i Slalåm.

- Vi ser virkelig fram til å åpne Atomic Pro Center på SNØ i 2020. Vårt mål er å legge til rette for at alle som ønsker hjelp av oss får en bedre opplevelse på ski. Det unike med vårt konsept er at vi knytter sammen all vår erfaring gjennom produktutvikling, kunnskap og samarbeid med verdens beste utøvere i et senter som er åpent for alle. For oss er det et viktig å etablere oss med APC i Snøporten og fortsette å legge forholdene til rette for at skikjørere skal få den beste servicen i markedet, dette kommer til å bli et viktig samlingspunkt for alle skikjørere i hele Norden.
General Manager Atomic, Wolfgang Mayrhofer

E9fa4a29371c0f07513791e800b0d1a73248e820
Tilpass utstyret hos Atomic Pro Center.
33435dcd2036cf3520da376d65cbdb8316b00ea1

Alle som jobber på Atomic Pro Center har bakgrunn innen service- og andre nøkkelfunksjoner for verdens beste utøvere. De vet at den evige jakten på detaljene er det som skiller gull fra sølv, og når SNØ åpner dørene i 2020 vil alle forholdene ligge til rette for å tilpasse utstyret hos Atomic Pro Center.

Les mer om Atomic Pro Center